Το κόστος εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κατά τη διαδικασία της αγοράς.
Οι αποστολές των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται από 1 έως 7 ημέρες, ανάλογα με την διαθεσιμότητα και την παροχή από την αποθήκη.

Ελάχιστα μεταφορικά: 3€ (έως 4kg - Πανελλαδικά) και χρέωση 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Το κόστος της αντικαταβολής (εφόσον επιλέξετε αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής) είναι 2€.

Για αγορές άνω των 70€ και έως 4kg εντός Αττικής τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. (Εξαιρούνται οι νήσοι του νομού Αττικής καθώς και οι περιοχές Ωρωπού-Καλάμου.)
Από το κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των εμπορευμάτων σε πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας για πανελλαδική αποστολή.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ

Αν επιλέξετε την παράδοση με μεταφορική εταιρεία, τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και, αυτόματα, το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής αφορά τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που δηλώσατε. (Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (κάποιο χωριό ή κωμόπολη), τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών και να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Σε περίπτωση, όμως, που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και, κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών, χρεώνεστε τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, αρκεί να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 6 έως 10 εργάσιμες ημέρες, εξαρτάται από την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σας. Σας ενημερώνουμε οτι η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου παράδοσης ξεκινά από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αν επιλέξετε την παράδοση με μεταφορική εταιρεία, αλλά παραλαβή από το πρακτορείο μεταφορών, τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και, αυτόματα, το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής περιλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως το κοντινότερο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας και, έπειτα, αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας από εκεί.